OM

Hej!

Annonser

17 thoughts on “OM

Add yours

 1. Hej där! Vi delar samma passion du och jag! Sökte på YouTube-taggar och kom till din underbara blogg. Hit lär jag hitta fler gånger. Hoppas verkligen du kommer till Japan på riktigt! Vi kanske rentav ses där vem vet? Fortsätt ditt goda arbete och ta gärna en titt på min blogg ;-)

 2. Trevligt att se personer på ens egen nivå med samma brinnande intresse! Verkar som dem flesta av oss fått vårat intresse för Japansk populärkultur från animen Silver Fang! Men så har intresset växt genom åren och blivit en del av sitt liv.

  Verkligen kul o se folks intresse för Japansk populärkulktur och jag kommer garanterat prenumerera på den här bloggen!

  Fortsätt skriva intressanta inlägg och ta gärna en titt på min blogg emellanåt!

  Mata ne! (^_^)v!

 3. Oh tack så mycket, riktigt roligt att höra. Jag ska försöka snoka mig in och titta lite då och då :). Alltid roligt med folk som faktiskt vill förmedla den japanska populärkulturen vidare :).

 4. Det här ser ut som en väldigt trevlig blogg, hittade hit igår. Har också ett stort intresse för Japan och allt vad som är populärt där. Ser mig själv som lite av en nybörjare när det gäller animer dock, har bara sett ca 10 st, det var Naruto som fångade mitt intresse :)
  Fantasy, äventyr och action är det som får mig att sträck-se 25 avsnitt.
  Kommer definitivt att titta in här igen!

  PS: Jag bor också i Sundsvall :)

 5. Ah det låter fantastiskt att du gillar bloggen :). Ja vad ska man säga, det är väl de där genrena som får en attt älska just anime.

  om du inte har sett One Piece, Hunter X Hunter, GunGrave, Bleach, Eureka Seven eller Fullmetal Alchemist så rekommenderar jag dem starkt. Otroliga :D

 6. Tjo Andre! Nästan allt i den första meningen skulle jag kunna säga om mig själv. Fast det kanske skulle se mer ut så här: Josefine heter jag, bor i timrå, jobbar i sundsvall men är född å smått uppvuxen i fagervik ^^ Blev tipsad om din hemsida av nån random snubbe då jag älskar manga :D Min favoritserie är självfallet FullMetal Alchemist ^^ Tänkte bara säga att det är trevligt att se att det finns fler Timråbor med en mangapassion, vill också fara till Japan! :) Skulle vara så nice att få besöka landet som grundade den underbara mangan :D

  Hare ^^

 7. Tja där!

  Helshysst blogg du har. Absolut den bästa jag hittat om både anime och Japan. :) Har oxå velat åka till Japan enda sen jag såg min första anime (Naruto). Är nyfiken på Tokyo, Harajuku och Kyoto (främst för att Kyoto har en så häftig historia bakom sig men sen även pga Rurouni Kenshin ^^).

  Du är välkommen att kika in på min blogg om du vill, fast den har ett helt annat ämne… lol

 8. Hej André!

  Tänkte bara berätta att jag gjort en sajt som heter Sushikartan.se. Det är en sajt där man kan kommentera, recensera, och ladda upp bilder från sushiställen i Sverige. Jag blev klar i måndags, efter ganska många månaders jobb.. Om du gillar sajten får du jätte-gärna tipsa dina läsare om den eller lägga den under länkarna med ”japansk mat”. Ha det fint!

 9. Om du inte sett Hajime No Ippo så rekomenderar jag starkt att du kikar på den. Helt underbar serie.
  Roligt att se någon som verkligen brinner för hela japanska kulturen och inte bara Animen.

  Ha d //Fredrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Med kraft från WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: