Att börja det nya året!

Det är klyschigt alltså. Allt det här med nyårslöften och mål. Men ändå blir det alltid att en står där själv och pratar om förändring och ett bättre år. Så även detta år. Jag har fasen stora planer på 2018. Jag skall bli starkare, friskare och nyttigare. Med det sagt så vill jag inte på något vis säga att jag kommer vara nitisk, och följa mina kalorier till punkt och pricka, men någonstans måste jag ändå börja, och för att då få en bättre förståelse över min träning och vad jag faktiskt behöver för att må så bra som möjligt så kommer att jag skriva upp vad jag äter.

Jag tror på det här konceptet. Jag tror att det kommer göra att jag tar bättre val, utan att faktiskt behöva räkna kalorier på exakt allt som jag äter. Jag tror också att om jag kan upprätthålla detta och skapa bra rutiner så kommer jag hjälpa familjen att ta bättre beslut och få bättre förutsättningar för bra måltider.

När det kommer till träningen så fortsätter jag med IconAthlete. Jag gillar programmeringen. Jag följer den inte fullt ut, just för att jag inte vill lyfta alla tunga lyft som programmeringen erbjuder utan skalar ner det som skalas behöver. Jag känner att kvalité på träningen istället för kvantitet i form av höga reps med för tunga vikter är ett måste för att bygga upp en stabil grund för fortsättningen. Open står runt dörren och om inte en operation av foten kommer att sätta käppar i hjulet så måste jag se till att vara frisk inför det.

Aja, hur har jag skrivit av mig till ingen alls igen!

Haree!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Med kraft från WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: