Att svika sig själv

Det är nog den enklaste utmaningen jag har tagit mig an. Jag tänker samma sak, varje gång jag sätter foten i boxen och faktiskt gör ett riktigt bra pass. ”Varför tillåter jag mig inte att bli än bättre”.

Jag har alltid känt att jag vill bli riktigt bra på någonting. En gång i tiden var det fotboll, men ju mer skadorna tog över handen bytte jag riktigt och vill nu bli den bästa version av mig själv jag faktiskt kan när det handlar om fitness. Jag vill kunna springa fort och länge, hoppa högt och lyfta tunga grejer, allt detta i en form som jag finner underhållande. Träningsformen Crossfit ger mig detta.

Fast än jag någonstans drömmer om och vet att jag mår bättre av att bara träna, äta sunt och hålla mig undan sena kvällar och underbart god IPA så är det precis det senare jag ämnar helgerna åt. Med det vill jag inte påstå att jag dricker mig full och lämnar allt vad är familjelivet åt sidan under helgerna, för det gör jag inte. Men jag vet att om jag unnar mig  på helgen, så får jag några dagar därefter som min kropp inte gillar. Jag blir seg, känner mig småsjuk och grämer mig varje måndag efter lunchpasset över det faktum att jag inte ger mig själv chansen att må riktigt jävla bra!

Nu tänker jag att jag åter igen ska ta tag i detta och göra någonting av det och den här gången får det för fan bli riktigt. Kom igen ditt rövhål!

Aja hare!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Med kraft från WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: