Calisthenics och lite kroppsbyggnad

Det är faktiskt så framtiden under 16 veckor kommer att se ut. Min programmering kommer att ändra form och till mesta dels beså av Calisthenics, kondition och kroppsbyggnad. Detta till följt av ytterligare ryggskott som enligt de som sägs veta saker om sådant beror på en gammal fotbollsskada som kan ha lett till en förskjutning på någon slags kota längst ned i ländryggen.

Det är aldrig roligt att behöva lägga om allt och börja om med något när det faktiskt, under väldigt lång tid känts som om jag verkligen utvecklats som atlet. Men i det långa loppet så tror och vet jag med säkerhet att detta är rätt väg att gå.

Ryggspecialisterna säger sig behöva röntgenbilder för att kunna fortsätta med ryggen, vårdcentralen har typ semesterstängt.

Dagens träning består i stort enbart av ben-övningar där Jumping Squats blandas med Squats, Utfallssteg och Bulgarian Split-Squats plus en massa annat, det kommer bli roligt men troligtvis även väldigt tufft. Utöver det tänkte jag köra lite funktionell träning med kettlebells för att stärka lite andra delar i kroppen som en annars har svårt att komma åt.

Aja harree!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Med kraft från WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: