Börjar om!

Jag får helt enkelt börja om. Jag har nu under några veckor haft riktigt dåliga träningsveckor, det som en följd av säker 6-7 månader väldigt bra träning. Som en prick över det beryktade iet så har jag nu även åkt på två ryggskott under väldigt kort tid, och nu är det bara börja om. 

Naprapaten ville som säkerhetsåtgärd, eftersom detta är ett återkommande problem att jag gör en röntgen på ryggen med ett lugnande besked om att det inte är någon fara men något som är bra för framtiden. 

Utöver det så ska jag tillbaka nu nästa veck för en till genomgång och då även jobba fram ett schema som jag kan jobba på tillsammans med min nya planering. Jag kommer fortsättningsvis att plocka bort lite av den styrkelyftsdel som jag tränat och enbart ägna mig åt kroppsviktsträning, även i WOD-form, samt att jag utöver detta kommer lägga in Body Building-träning för att få in styrka i det hela också. 

Grundplanen är att köra detta under tre månader för att sedan återgå till tyngdlyftning och de delarna i Crossfit-träningen. Jag kommer troligtvis försöka slänga in teknikträning för att inte tappa, men helt släppa fokus på vikt. 

Personligen tror jag det kan vara den bästa lösningen för att låta min kropp jobba tillbaka ryggen men samtidigt hela tiden hålla träningen igång i något så nära Crossfit jag kan komma.

Aja! Haree!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Med kraft från WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: