Fasansfulla löpning

Jag gav mig vid kvällstid igår ut på en liten löprunda. Jag tänkte naivt för mig själv att ”en lugn liten jogg får det bli”. Kläderna på, skorna på ger jag mig ut i det hala.

Någon kilometer in slår det mig att om jag springer till EON Arena så kan jag i trappen där dundra några intervaller. Sagt och gjort.

Problemet med att ta ut sig helt i en trappa någon kilometer hemifrån är ju det faktum att jag även måste ta mig hem efteråt. Jag vill inte gå, då det är, ja, tråkigt. Eftersom jag är så trött i benen klarar jag inte heller av att jogga långsamt, för då tar jag mig inte framåt, utan jag måste sätta upp ett ganska högt tempo för att hänga i hela vägen.

När jag senare kommer hem mår jag piss, en dålig middag i kombination med hård träning fungerar inte. Vad jag däremot vet fungerar är det faktum att jag fungerar otroligt mycket bättre i min träning när jag får jobba med något som tar ut mig, gör att det värker lite.

Jag får se vad denna dag har att erbjuda, om kroppen godkänner kanske det blir lite cettlebell till kvällen. Nu skall jag lyssna på Carry On med Willy Mason och be till gudarna att bussen tar mig till jobbet och inte till himmelriket.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Med kraft från WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: