Att uppdatera sin telefon

IMG_0947.JPGDet är aldrig bra att vara snabbt ute med att uppdatera till det senaste. I alla fall inte när det gäller IOS. Jag var snabb på att uppdatera min lastgamla, men ändock helt prickfria iPhone 4S direkt inpå releasen av IOS 8 och får nu leva med sviterna efter det. Jag har inget problem med telefonen eller applikationerna, däremot så tycker jag att telefonen har blivit betydligt mycket långsammare samt att batteritiden nu är under all kritik.

Jag vet att batteriet åldras och att det blir sämre med tiden, men innan uppdateringen klarade telefonen ändå av att köra i alla fall en eller två applikationer samtidigt och ändå fungera.

Jag klädde igår på mig varmt, kopplade hunden och gav mig ut på en längre promenad. Med boken ”Born to Run” i lurarna och RunKeeper som håller koll på tid och distans tänkte jag att 40% batteri borde väl räcka i alla fall en timma. Men inte då. Efter 36 minuter dör min telefon. Visst nu kör jag två applikationer som troligtvis drar lite batteri, men innan jag uppdaterade så klarade den med lätthet av flera timmars boklyssning utan problem, nu kan jag knappt lyssna på ljudbok och läsa nyheterna samtidigt utan att jag ser hur procenten sjunker.

Missnöjet!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Med kraft från WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: